Spelende broertjes

19/7/2012

 
Tijdens ons jongste bezoekje aan de kittens werd er niet alleen lekker geknuffeld, maar ook heel druk gespeeld. Daar moesten natuurlijk weer foto's van gemaakt worden. Smooth en Blue hadden een nieuw favoriet speeltje, terwijl Ace liever een paar vingers 'aanviel'. Jools was in haar spel niet op foto te vangen, maar ze wilde nog wel even lief poseren.

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.

5 weken oud

17/7/2012

 
Ons viertal is alweer 5 weken oud, tijd voor nieuwe foto's. De kittens eten nu flink van de Carnibest en groeien heel goed. Ze worden met de dag een beetje meer ondeugend en nog grotere knuffels dan ze al waren. 

Eerst een paar spontane kiekjes. Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.
En natuurlijk ook nog de wekelijkse portretjes. Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.

Foto's

14/7/2012

 
Vandaag hebben we onze kleintjes weer bezocht en tussen het spelen en knuffelen door, hebben we een paar nieuwe foto's gemaakt. Het zijn stuk voor stuk heerlijke lieve kittens, de tijd vliegt als we bij ze zijn.

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken. 

Portretjes

10/7/2012

 
Onze kleine Siameesjes zijn vandaag 4 weken oud en dus is het weer tijd voor nieuwe portretjes van het stel. De eerste hapjes Carnibest zijn inmiddels gegeten, maar de melk van Pippa smaakt hen ook nog wel heel erg goed. Ondertussen dartelen ze lekker in het rond en wordt er samen met de Maine Coontjes heel wat af gespeeld.

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.
 
Caroline verraste ons vandaag met nieuwe foto's van de kittens. Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.
 
Klik op een foto om een grotere versie te bekijken. 

3 weken oud

3/7/2012

 
De kittens zijn alweer drie weken oud en groeien als kool. Samen met hun Coon-zusjes en Coon-broertje stappen ze lekker rond en wordt er druk gespeeld. Inmiddels zijn de tandjes doorgekomen en is het echte ‘kleine baby’ er wel vanaf.

Cat slaapt nog veel, maar is nu eindelijk van al haar medicijnen verlost en heeft haar vertrouwde eetlust zover terug dat ze in ieder geval uit zichzelf weer voldoende eet. Daar zijn we allemaal blij mee.

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.
 
Pippa en het kroost door Caroline op de kiek gezet. De Siameesjes zijn 18 dagen oud, de Coontjes zijn een dagje jonger. Klik op een foto om een grotere versie te bekijken. 

15 dagen oud

27/6/2012

 
Vandaag zijn we bij onze kittens op bezoek geweest. Ze zien er super goed uit en ze worden groot! Het zijn heel lieve en tevreden kittens, het is wel duidelijk dat Caroline en Pippa super voor ze zorgen. We hebben een aantal foto's genomen en een filmpje gemaakt, allemaal hieronder te zien.

Met Cat gaat het nog elke dag wat beter dan de dag ervoor. Ze slaapt nog veel, maar de wond geneest heel netjes en ze heeft weer een beetje interesse in eten en dus trekken we letterlijk alles uit de kast wat ze maar zou lusten. Zo houdt ze ons in ieder geval bezig ;-).

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.
 
Met Cat gaat het elke dag een beetje beter. Haar temperatuur is weer stabiel en ze begint wat meer kleur te krijgen. Ze eet nog niet zelf, ze krijgt nog vier keer per dag medicijnen en ze is nog erg vermoeid. Ze komt zo min mogelijk van de bank af, maar we zien onze oude vertrouwde Cat steeds vaker weer even terug. Ze is op de goede weg.

Met de kittens gaat het uitstekend. Ze groeien erg goed en worden prima verzorgd. Van Caroline horen we dat de Siameesjes veel luidruchtiger en actiever zijn dan haar Coon-baby's, Pippa heeft het er maar druk mee. Ze zoeken elkaar ook steeds op. Meestal liggen de Siameesjes op een hoopje zonder de Coontjes ertussen. Typisch is dat: zo klein zijn ze nog, maar de verschillen in ras zijn al duidelijk te zien. Het is een mooi gezicht die twee rassen zo bij elkaar.
Pippa en de kittens © Cattery Amat Manis: Siamees en Oosters Korthaar
Pippa en de kittens

  Kitten Blog 2012
  Dutch only

  Over

  Deze blog gaat over het nestje van Cat en Guus (HU*Okonor Bendeguz). 
  Vanaf de zwangerschap tot aan het verhuizen van de kittens, worden hier alle foto's, filmpjes en de laatste nieuwtjes over dit nestje geplaatst. 

  Archief

  September 2012
  Augustus 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mei 2012
  April 2012

  Share |
   
  Copyright © Cattery Amat Manis 2011 - 2013
  All rights reserved