Laatste portretjes

25/9/2012

 
Kittens 2012 © Cattery Amat Manis: Siamees en Oosters Korthaar
Amat Manis kittens 2012 - 15 weken oud
Wat vliegt de tijd! De kittens zijn nu 15 weken oud, nog een paar dagen en dan gaan de katertjes al weer verhuizen. Blue gaat bij Remko en Rianne wonen en gaat dan voortaan als Pip door het leven samen met Siamees Lieve en Teckel Milou. Ace blijft gewoon Ace en gaat bij Floris en Marieke wonen, hij gaat bij hen poes Tiga gezelschap houden. Smooth gaat bij Dennis en Rianne en hun drie dochters wonen. Zij gaan hem Brownie noemen en hij heeft bij hen het gezelschap van Oosters Korthaar Duke en Chihuahua Cooper. 
We zullen ze missen en genieten nog even met volle teugen van ze. Een mooie gelegenheid voor nog wat laatste portretjes van het grut.

Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.


Steak? Lekker!

20/9/2012

 
 
Vorige week mochten de kittens eens uitvogelen hoe de snackbal precies werkt. Ze hebben er heel wat plezier mee gemaakt toen ze het eenmaal goed doorhadden. 
Ondertussen zijn de katertjes gecastreerd. Dat is allemaal goed verlopen en de broertjes hebben er nauwelijks weet van gehad. Ze waren zo weer thuis en gingen meteen weer verder met wat ze altijd doen: spelen, eten en knuffelen.

13 weken

11/9/2012

 
Vandaag zijn de kittens precies dertien weken oud. Om dat te vieren kregen ze een lekker stukje wilde zalmfilet bij de lunch. De kittens lieten het zich goed smaken. Omdat het verder maar een druilerige dag is vandaag, zijn ze daarna gauw weer lekker warm tegen elkaar aan gekropen voor hun middagdutje.
 
Klik op een foto om een grotere versie te bekijken.

  Kitten Blog 2012
  Dutch only

  Over

  Deze blog gaat over het nestje van Cat en Guus (HU*Okonor Bendeguz). 
  Vanaf de zwangerschap tot aan het verhuizen van de kittens, worden hier alle foto's, filmpjes en de laatste nieuwtjes over dit nestje geplaatst. 

  Archief

  September 2012
  Augustus 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mei 2012
  April 2012

  Share |
   
  Copyright © Cattery Amat Manis 2011 - 2013
  All rights reserved